در نشست تخصصی نماینده سبزوار در مجلس با مالکان نیروگاه و مدیران وزارت نیرو، مشکلات نیروگاه ابن یمین سبزوار بررسی شد.

نجم آبادی

به گزارش خانه ملت،نشست تخصصی بهروز محبی نجم آبادی نماینده شهرستان های غرب خراسان با رجبی مشهدی، معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو برگزار شد.

این نشست با حضور عسگری، مشاور وزیر نیرو، اعتمادی، مدیر عامل برق حرارتی،مهندس راشدی مدیر کل امور مجلس وزارت نیرو و  با حضور مالکان نیروگاه درخصوص حل مشکلات نیروگاه سیکل ترکیبی ابن یمین سبزوار برگزار شد.

در این نشست که در معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو تشکیل شد، تصمیمات مهمی برای رفع مشکلات نیروگاه سبزوار اتخاذ شد.

این نشست با توجه به شرایط ویژه و بحرانی کشور در زمینه کمبود انرژی و به‌ویژه برق برگزار شد و در آن توافق شد که وزارت نیرو نسبت به تزریق نقدینگی و حمایت ویژه از شرکت مپنا اقدام کند.

همچنین شرکت فولاد خوزستان مالک نیروگاه متعهد شد از پایان همین هفته کارکنان و پیمانکاران مربوطه را به محل پروژه بازگرداند تا فعالیت‌ها از سر گرفته شود.

طبق برنامه‌ریزی‌ها، قرار است واحد دوم گازی نیروگاه تا پیش از تیرماه سنکرون کامل رسیده و برق به مدار تولید به شبکه سراسری تزریق شود.

در ادامه، مقرر شد پس از راه‌اندازی بخش گازی، عملیات مربوط به احداث واحد بخار نیروگاه نیز در دستور کار قرار گیرد تا هر سه واحد نیروگاه سبزوار به‌طور کامل به بهره‌برداری برسند.

در این جلسه، مشکلات اجرایی و مالی طرح بررسی شد و تأکید گردید که تمام واحدهای ذی‌ربط با فوریت و حداکثر همکاری نسبت به رفع موانع اقدام کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار